Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@06:35:24 GMT

۲۷۴ پهنه عرصه کشاورزی در آذربایجان غربی تقسیم بندی شد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۲۵۲۵۷

۲۷۴ پهنه عرصه کشاورزی در آذربایجان غربی تقسیم بندی شد

ارومیه - مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۲۷۴ پهنه عرصه های کشاورزی در آذربایجان غربی تقسیم بندی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، زین العابدین قمری روز چهارشنبه در گردهمایی مدیران و روسای مراکز جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهارداشت: با اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی و تقویت مراکز جهاد کشاورزی دهستانها ، بسترهای لازم برای علمی نمودن کشاورزی مدرن در استان فراهم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بهره گیری از ظرفیت ساختاری مراکز جهاد کشاورزی، بکارگیری ظرفیت های بخش غیر دولتی در انجام امور اجرایی عملیاتی ترویج، پهنه بندی عرصه های تولیدی به منظور استقرار کارشناسان و استقرار نظام مدیریت دانش از اهم اهداف اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی است.

قمری بابیان اینکه ۲۷۴ پهنه در استان تقسیم بندی شده و هر کارشناس متولی یک پهنه است و در مجموع در  ۶۵ مرکز جهاد کشاورزی دهستانها کارشناسان مستقر شدند، اضافه کرد: برای هر کارشناس براساس شاخص های لازم، تعداد روستا جهت پهنه بندی مشخص شده است.

وی فراهم‌سازی ارتباط مستقیم بهره‌برداران با تولید کنندگان و کشاورزان را از دیگر اهداف اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی عنوان کرد و ادامه داد: تعیین کارشناس مسئول پهنه از مهم‌ترین بخش طرح است که از اهم وظایف محقق معین را می توان مشارکت در برنامه‌های انتقال یافته ها، آموزش و توانمندسازی مروجان مسئول پهنه، حضور در برنامه‌های ترویجی، آموزش توانمندسازی بهره‌برداران و حضور در نشست‎های علمی و تخصصی که در این زمینه برگزار می‌شوند، عنوان کرد.

وی همچنین افزود: تا کنون ۱۳۳ رایانه برای تجهیز مراکز خدمات کشاورزی در نظر گرفته شده و مقرر شده که ۲۶ خودرو نیز در اختیار این مراکز قرار گیرد.

قمری تاکید کرد: از اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی در استان بیش از یک و نیم سال در کشورسپری شده است که در سال ۹۶ به ترتیب شهرستانهای پیرانشهر، ماکو و نقده از نظر ثبت و بروزرسانی اطلاعات بهره برداران در سامانه جامع پهنه بندی کشاورزی جزو شهرستانهای موفق بوده اند.

وی گفت: مدیریت دانش و اطلاعات کشاورزی از دیگر دستاوردهای طرح نظام نوین ترویج است به‌طوریکه در نظام نوین ترویج با مدیریت دانش، اطلاعات و یافته های جدید به کشاورزان منتقل می‌شود چرا که یکی از لازمه‌های بهره‌وری داشتن اطلاعات به روز از بخش کشاورزی است.

در ادامه این گردهمایی مدیر جهادکشاورزی خوی به نمایندگی از سایر مدیران و مسئولین جهاد کشاورزی شهرستانها به بیان مسائل و مشکلات موجود بر سر راه اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی پرداخت و بر لزوم بسترسازی لازم و ایجاد امکانات و تجهیزات مورد نیاز طرح تاکید کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۵۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد علیجانپور در این زمینه اظهار کرد: نتایج رتبه بندی منطقه‌ای نسخه ۲۰۲۴ نظام معتبر رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز به تازگی اعلام شده است و طبق این رتبه بندی، دانشگاه ارومیه با ۱۵۰ پله ارتقا نسبت به نسخه ۲۰۲۳، از رتبه ۴۰۰-۳۵۱ به رتبه ۲۵۰-۲۰۱ در بین دانشگاه‌های آسیایی صعود کرده است.

وی افزود: روند تغییرات جایگاه دانشگاه ارومیه نیز طبق این نظام رتبه بندی در بین دانشگاه‌های بین المللی و ملی نشان داده شده است که یک هزار و ۱۲۷ دانشگاه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد: نظام رتبه بندی «THE» یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین نظام‌های رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سطح جهان است که در نسخه ۲۰۲۴، تعداد یک هزار و ۱۲۷ مؤسسه آموزش عالی در منطقه‌ی آسیا در آن نمایه و رتبه بندی شده‌اند و از این میان تعداد ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ کشور حضور دارند.

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه از ایران نیز ۷۵ مؤسسه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند، افزود: طبق این رتبه بندی بین المللی، وضعیت رتبه دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع ایران ارتقا یافته است.

علیجانپور اضافه کرد: دانشگاه ارومیه بین کل مؤسسات ملی از رتبه ۴۴ به رتبه ۱۵ و در بین دانشگاه‌های جامع بعد از دانشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز و فردوسی مشهد که جایگاه رتبه بندی آنها بالاتر است، به همراه دانشگاه کاشان در سبد رتبه‌ای مشترک ۲۵۰-۲۰۱ قرار دارد.

کد خبر 6099922

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ هزار هکتار از باغات کشور به سیب درختی اختصاص دارد
  • بازدید هیات اعزامی از کشور عراق از توان تولیدی و صادراتی استان آذربایجان غربی در محصول سیب 
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • چگونگی استنباط سنن الهی در نظام حکمرانی
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • تصویب طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد برای نخستین‌بار
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان